Støt Broen Danmark - Min konto

22. februar 2017

Informationsmøde om BROEN Guldborgsund

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 22.02.2017
16:00


BROEN Guldborgsund inviterer til informationsmøde i forbindelse med pressemøde på Hotel Falster:

Kære forening i Guldborgsund Kommune

I inviteres hermed til informationsmøde vedrørende BROEN Guldborgsunds arbejde med udsatte børn og unge onsdag d. 22. februar kl. 16.00 på Hotel Falster i Nykøbing.

Mødes afholdes i forlængelse af offentliggørelsen af BROEN Guldborgsunds nye ambassadør, OL-sølvvinder i brydning Mark O. Madsen.

Mange foreninger oplever, at nogle børn forhindres i at kunne udøve en sport eller fritidsinteresse grundet økonomiske barrierer. Dette hjælper BROEN Guldborgsund med!

Kort om BROEN Guldborgsund

BROEN Guldborgsund er en frivillig forening, der hjælper socialt udsatte børn til et aktivt fritidsliv.

Vi blev oprettet i 2011 og er en lokalafdeling af BROEN Danmark, der har som formål at støtte socialt udsatte børn i alderen 6-17 år, så de på lige fod med alle andre børn får mulighed for at dyrke sport og fritidsinteresser i lokale foreninger.

Vi skaffer midlerne ved at søge fonde, puljer og private sponsorer, og vi støtter børnene i nært samarbejde med sagsbehandlere, sundhedsplejersker, pædagoger, lærere, SSP og andre, der har daglig omgang med børn og unge.

I 2016 lykkes det os at støtte mere end 150 børn enten med kontingent, udstyr eller måske begge dele.

Måske har du/I allerede hørt om os, måske ikke?

Vi håber på at se en masse glade frivillige fra de forskellige foreninger rundt om i kommunen, så vi sammen kan sprede budskabet om BROEN Guldborgsund.

På vegne af de frivillige i BROEN Guldborgsund

Walther Jensen