Støt Broen Danmark - Min konto

29. oktober 2020

Tine Bryld Prisen til BROENs ildsjæle

 

Onsdag den 21. oktober blev det afsløret, at den store socialpris, Tine Bryld Prisen, i år går til BROENs ca. 200 frivillige ildsjæle.

Tine Bryld Prisen er opkaldt efter socialrådgiver Tine Bryld, der især blev landskendt som vært i radioprogrammet “Tværs”, hvor hun gennem en årrække gav råd og vejledning til unge, som ringede ind til hende på programmet. Prisen uddeles i samarbejde med Trygfonden, Plan B og DR.  Med prisen følger op til 500.000 kroner.

Tine Bryld Prisen 2020 BROEN Danmark

Endelig blev det officielt, at BROEN er årets modtager af Tine Bryld Prisen. Fra venstre: Gunvor Wibroe (forkvinde Tine Bryld Prisen), Peter Poulsen (formand BROEN Danmark), Erik Haumann (sekretariats leder BROEN Danmark), Judith Winther (kasserer BROEN Danmark), Rie Odsbjerg Werner (direktør Trygfonden), (Foto: Bjarke MacCarthy, Tine Bryld Prisen).

Om betydningen af at modtage Tine Bryld Prisen 2020 udtaler formand for BROEN Danmark, Peter Poulsen bl.a.:

“For en mindre organisation som BROEN er det at modtage Tine Bryld Prisen en stor anderkendelse af den frivillige indsats, som vores lokalforeninger yder hver dag året rundt, og som måske ikke altid er så synlig for omverdenen. For os er det vigtigste at bygge bro for det udsatte barn til at kunne være med i de gode fællesskaber i det lokale foreningsliv. Det er en glæde hver gang, det lykkes, og især når vi hører, at barnet trives og vokser ved at få positive oplevelser og nye venner. Selvfølgelig betyder det meget for vores arbejde, at det bliver bemærket og anerkendt med en betydningsfuld pris. Det er helt klart også brændstof til det frivillige arbejde i BROEN og et stort skulderklap til vores 200 frivillige ildsjæle.”

Ved uddelingen holdt Gunvor Wibroe, formand for Tine Bryld Prisen, motivationstalen og sagde bl. a.:

I år uddeler vi Tine Bryld Prisen for 8. gang. Tine Bryld hjalp mange unge, der følte sig udenfor. Det er derfor en ære at uddele Danmarks socialpris til en forening, der i Tine Brylds ånd gør en særlig indsats for at løfte socialt udsatte børn og unge ind i positive fællesskaber, som hjælper dem på vej til succesoplevelser og styrket tro på sig selv – det er nemlig BROEN Danmark.”