10. september 2019

Panino støtter BROEN Guldborgsund

Panino er en privatejet italiensk restaurant som ligger i centrum af Nykøbing F by. Her bliver du mødt af glade mennesker  hver gang du træder ind i restauranten. Samet Bajrami, der ejer restauranten, er glad for at være kommet til Nykøbing og kunne deltage i lokalområdets erhvervsliv og at støtte lokale velgørenheder. For som han selv siger, så skal man give noget tilbage til lokalsamfundet og det gør han hvert år med et stort smil på læben.

Derfor faldt BROEN Guldborgsund i hans ånd, da han gerne vil støtte lokalområdets udsatte børn og unge til en aktiv fritid, og derved var Broens værdier lige i overensstemmelse med Samets.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk