10. september 2019

Frimann biler støtter BROEN Guldborgsund

Frimann biler er en lokal bilforhandler der forhandler Hyundai, Citroën, Toyota og Opel.

Kim Frimann udtaler til Broen: ” Vi støtter BROEN Guldborgsund, for at hjælpe børn og unge mennesker som har brug for adspredelse. Vi støtter meget sport og det er netop det som BROEN Guldborgsund handler om. Nemlig at få børn og unge i aktiviteter i sociale sammenhænge. Det at have et sundt og aktivt liv, giver noget på den lange bane, som børnene og de unge kan have glæde og gavn af resten af deres liv.”

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk