Støt Broen Danmark - Min konto

26. juni 2019

Svane Apoteket i Nykøbing Falster støtter BROEN Guldborgsund

Svane Apoteket i Nykøbing F. er et moderne og ambitiøst apotek, beliggende i lyse lokaler ved Slotsbryggen. Apoteket kombinerer den nyeste robotteknologi og et kundefokuseret ekspeditionsområde med kompetent rådgivning og er derfor kendt for en meget kort ventetid, hurtig og professionel service samt gode P-forhold. Personalet står altid klar til at yde deres bedste med en empatisk fokus på kundernes ønsker og behov gennem personlig ekspedition, medicin samtaler eller compliancesamtaler. Svane Apotekets ejer, apoteker Betina Kjær Hansen og de mange ansatte arbejder alle for at kunne hjælpe den enkelte bedst muligt – og disse værdier er genkendelige i BROEN Guldborgsunds arbejde. “For os handler det om at give tilbage til lokalsamfundet og hjælpe med at bidrage til, at vores lokale børn unge kan få en endnu lysere fremtid. Der var derfor en naturlighed at yde et økonomisk bidrag til BROENS arbejde med børn og unge”, udtaler Betina Kjær Hansen