Støt Broen Danmark - Min konto

8. juni 2019

Pilemand støtter BROEN Guldborgsund

Det lokale byggefirma PILEMAND, blev stiftet i 2003 af Philip Pilemand, og er gennem årene via opkøb og strategisk målsætning vokset til at beskæftige 22 personer. Firmaet leverer i dag kvalitetshåndværk inden for tømrer og snedker-arbejder samt tagdækning, isolering, murer og glarmester-arbejde.

Fra 15/5 2019 blev Pilemand overtaget af Kim Lauridsen der i forvejen ejer den lokalt forankrede entrepenørvirksomhed LABECO i Idestrup, og beskæftiger 20 ansatte med speciale i jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejde. De to selskaber, Pilemand og Labeco,vil fortsætte som to selvstændige virksomheder. Alle 22 medarbejdere vil fortsat være beskæftiget i Pilemand mens den tidligere ejer og direktør Claudia Pilemand vil være ansat i en overgangsperiode.

Både Claudia og Kim ønsker at støtte gode lokale formål, og derfor faldt BROEN Guldborgsund lige i deres smag. De er glade for at kunne støtte udsatte børn og unge til en aktiv fritid, som kan være med til at udvikle børnene – både socialt og udviklingsmæssigt – samt udvide deres sociale netværk.

Som Pilemands slogan siger: Endnu et pletskud fra Pilemand!