8. juni 2019

Pilemand støtter BROEN Guldborgsund

Det lokale byggefirma PILEMAND, blev stiftet i 2003 af Philip Pilemand, og er gennem årene via opkøb og strategisk målsætning vokset til at beskæftige 22 personer. Firmaet leverer i dag kvalitetshåndværk inden for tømrer og snedker-arbejder samt tagdækning, isolering, murer og glarmester-arbejde.

Fra 15/5 2019 blev Pilemand overtaget af Kim Lauridsen der i forvejen ejer den lokalt forankrede entrepenørvirksomhed LABECO i Idestrup, og beskæftiger 20 ansatte med speciale i jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejde. De to selskaber, Pilemand og Labeco,vil fortsætte som to selvstændige virksomheder. Alle 22 medarbejdere vil fortsat være beskæftiget i Pilemand mens den tidligere ejer og direktør Claudia Pilemand vil være ansat i en overgangsperiode.

Både Claudia og Kim ønsker at støtte gode lokale formål, og derfor faldt BROEN Guldborgsund lige i deres smag. De er glade for at kunne støtte udsatte børn og unge til en aktiv fritid, som kan være med til at udvikle børnene – både socialt og udviklingsmæssigt – samt udvide deres sociale netværk.

Som Pilemands slogan siger: Endnu et pletskud fra Pilemand!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk