Støt Broen Danmark - Min konto

29. maj 2019

Bo-hus Donation

BROEN Guldborgsund har modtaget flot beløb fra lokalt byggefirma.

“Bo Jørgensen (ejer og direktør af Bo-hus) har altid selv dyrket sport og hans drenge ligeledes, derfor var vi ikke i tvivl om, at vi ville støtte BROEN Guldborgsunds arbejde, da de sociale kompetencer og venskaber, der udvikles gennem sporten er yderst værdifuld for ethvert barn” udtaler Tina Jørgensen CSR hos Bo-hus.

Bo-hus havde umiddelbart ikke noget kendskab til Broen Guldborgsunds arbejde før de blev kontaktet af Jan Sørensen, som er frivillige hos Broen Guldborgsund “Jan forklarede os om Broen´s arbejde og organisation og på den måde blev vi opmærksomme på projektets vigtige arbejde. Og da Bo altid selv har dyrket meget sport og hans drenge ligeledes, var vi ikke i tvivl om, at vi ville støtte projektet, da de sociale kompetencer og venskaber, der udvikles gennem sporten er yderst værdifulde for ethvert barn”. Med dette vigtige citat, har Bo-hus valgt at donerer 5.000 kr til Broen´s arbejde. Bo-hus som er et 20 år gammelt byggefirma med ca. 70 ansatte fordelt på tømrere, murere, malere, smede samt kontorpersonale leverer ydelser til hele landet, men primært på Sjælland og Lolland Falster. De udfører hoved-og totalentrepriser fordelt på både nybyggeri og renovering, samt mindre opgaver som enfamilieshuse.

Af kommende opgaver kan nævnes opførelse af 22 luksuslejligheder på Sofieholmen, 43 almene boliger i Bryghusparken, samt renovering af 5 boligblokke på Hammerlodden, hvor 84 lejligheder bliver til 75.

BROEN Guldborgsund takker for støtten, interessen og samarbejdet.