25. april 2019

KF Tømrer slår sin støtte fast

KF Tømrer har også valgt at være en BROEN Guldborgsunds erhvervsstøtter.

Støttebeviset blev overrakt til KF Tømrer i begyndelsen af april. Om aftalen siger ejeren af firmaet: “KF Tømrer er en nystartet virksomhed, der startede i 2017. Vi ønsker at støtte gode arrangementer og initiativer, så derfor er BROEN Guldborgsund lige i vores ånd.”

Find mere om KF Tømrer

Vi siger en stor tak for støtten!

Vil du høre mere om at blive erhvervsstøtte for BROEN Guldborgsund? Så send os en mail på info@broen-guldborgsund.dk

eller ring til Lau Jensen, tlf. 20 76 41 45.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk