17. april 2019

Håndsrækning fra Fogs Fond

Fogs Fond har givet en donation på 10.000 kroner til BROEN Guldborgsunds arbejde for udsatte børns fritid.

Fonden har navn efter tømmerhandler Johannes Fog, og den blev stiftet i 1973 af Johannes Fogs datter, Ingrid Bang og ægtefællen Ole Bang. Den støtter bl.a. almenvelgørende formål. Ca. 2/3 af uddelingerne gives i Johannes Fog A/S lokalområder.

Find mere om Tømmerhandler Johannes Fogs Fond

BROEN Guldborgsund siger en stor tak for støtten!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk