5. februar 2019

Mark O gav pengene til BROENs børn

Mark O. Madsen, der er MMA-kæmper og ambassadør for BROEN Guldborgsund, har doneret 10.000 kroner til udsatte børns fritid.

Mark O Madsen donation

Mark O. Madsen overrækker sammen med sin kone og promotor Maria gavebeviset til Lau Jensen og Henrik Spuur fra BROEN Guldborgsund. (foto: BROEN Guldborgsund)

Donationen skete ved et arrangement lørdag den 2. februar i Maribo, hvor Mark O. Madsen fortalte om forberedelserne til sin kommende kamp den 9. marts 2019. BROEN Guldborgsund var inviteret med til at modtage gavebeviset.

Pengene kommer fra Mark O. Madsens kamp i december 2018, som han vandt. Modstanderen vejede for meget ved indcheckningen til kampen og måtte derfor aflevere en del af sin hyre til Mark O. Madsen, der straks donerede beløbet til BROEN Guldborgsund.

Find mere om kampen i december og donationen hos Ekstra Bladet den 15. december 2018

Vi siger en stor tak for støtten!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk