Støt Broen Danmark - Min konto

14. januar 2019

Støtte åbnede for nyt fællesskab

Blandt de mange børn, som BROEN Guldborgsund hjælper til en aktiv fritid, er en pige, der har sendt denne hilsen til os:

Modelfoto.

“Hej, jeg hedder S. og får støtte fra BROEN til at gå til ridning på rideskolen Xxx. Jeg er super glad for at gå til ridning, og glad for at være med i fællesskabet med de andre piger på mit hold.

BROEN har også støttet mig til elevklubmesterskab, hvor jeg var heldig at vinde i både dressur og spring. Det er den fedeste sport jeg nogensinde har prøvet, og jeg er så glad for at gå til ridning. Det giver mig mere selvtillid, og jeg føler at jeg bedre kan være mig selv. Det er noget jeg ser frem til hver uge og noget af det bedste i mit liv. TAK FOR JERES STØTTE!”

Hvor bliver vi glade! Dejligt S., at du har fundet en fritidsinteresse, som er lige noget for dig. Vi er glade og stolte over at kunne hjælpe dig. Tak for din hilsen.