Støt Broen Danmark - Min konto

16. juli 2018

Nye sponsorer for børns fritidsliv

BROEN Guldborgsund har med glæde modtaget nye donationer til vores arbejde med at hjælpe udsatte børn til en aktiv fritid.

Kiropraktor Huset sponsorKiropraktor-Huset i Nykøbing Falster

Klinikken er beliggende centralt i Nykøbing Falster og har siden 1998 været ejet af kiropraktor Anders Eilskov Jensen, som i dag driver Kiropraktor-Huset sammen med Tina Jensen.

Vi er dybt taknemmelige for støtten!

Enelco Løbet 2018

Enelco Løbet 2018

Enelcomedarbejdere sammen med BROEN Guldborgsund og vindere af Enelco Løbet 2018

Den 6. juni afholdte Enelco ApS sit årlige velgørenhedsbyløb, i år til fordel for BROEN Guldborgsund. Dagen var en kæmpe succes med 271 friske løbere i alle aldre.

Fredag den 15. juni mødtes BROEN Guldborgsund med Enelco, hvor overskuddet blev overrakt. Enelco kunne med glæde fortælle, at årets løb havde indbragt 17.190 kr.

BROEN Guldborgsund vil gerne takke Enelco og alle deltagere ved Enelco løbet for den store støtte, som vil komme en masse børn og unge til gavn.

Frimann Biler

Frimann Biler støtter BROEN Guldborgsund. Siden 1984 har Frimann Biler solgt nye og brugte biler på Lolland-Falster og  forhandler Toyota, Citroën, Hyundai og Opel med 4 bilhuse i Maribo og Nykøbing F. Frimann Biler har i alt 50 medarbejdere.

Vi siger en stor tak for støtten!