Støt Broen Danmark - Min konto

18. maj 2017

En stor hånd fra Klub10

Frivillige fra BROEN Guldborgsund (fra venstre: Doris, Kasper, Lau og Søs) modtog donationen fra  Klub 10 (foto: BROEN Guldborgsund)

BROEN Guldborgsund har modtaget en stor hjælpende håndsrækning til indsatsen i hele kommunen.

Donationen kommer fra KLUB10, og den lød på 10.000 kroner.

KLUB10 udbyder frivilligt arbejde på Roskilde Festival som servicevagt, til gengæld for en billet til festivalen. Den profit, som KLUB10 genererer, går ubeskåret til velgørende formål, som f.eks. at fremme lokalsporten på Sjælland og Lolland Falster.

Vi har modtaget denne hilsen fra KLUB10 i forbindelse med donationen:

“Klub10 er en forening, forankret på Nordfalster, som støtter forskellige initiativer, der kan være med til at fremme et aktivt kultur- og fritidsliv i lokalområdet. Dette kan være i form af sponsorater og donationer til aktiviteter og projekter, men også ved selv at stå i spidsen for aktiviteter. Dette gerne i samarbejde med andre foreninger. Klub10 tjener blandt andet penge ved at organisere frivillige til Roskilde Festival, hvor man årligt aktiverer 100-150 frivillige. Held og lykke med det videre arbejde i BROEN!”

Find mere om KLUB10

BROEN Guldborgsund siger en stor tak for støtten!