Støt Broen Danmark - Min konto

29. april 2017

Giro 413 støtter udsatte børn

Uddelingen af midler fra Giro 413 fra 2016 har blandt andet tilgodeset flere projekter for udsatte børn. Det fremgår af en pressemeddelelse fra DR:

Margeret Lindhardt sammen med Lau Jensen

“P5-programmets vært Margaret Lindhardt, DRs radiochef Gustav Lützhøft og en repræsentant fra Børne- og Socialministeriet har netop fordelt de 146.350 kroner, der blev samlet ind sidste år, hvor ønskeprogrammet også selv havde noget at fejre – nemlig sin 70 års fødselsdag.

I år går pengene for eksempel til, at børn i Guldborgsund Kommune kan få støtte til fritidsaktiviteter, hvad der ellers ikke ville være råd til i deres familie. Der er for eksempel også givet kroner til, at udsatte børn i Viby J kan få hjælp til maden til deres konfirmation/nonfirmation, ligesom udsatte børn i Give nu – gennem Red Barnets Familieoplevelsesklub – har udsigt til en helt særlig teateroplevelse med musicalen ’Sound of Music’.”

BROEN Guldborgsund fik den 25. april overrakt en donation på 10.000 kroner fra studievært Margeret Lindhardt, som tog turen til P4 ‘s studie i Næstved.

Samtidig blev der bragt et indslag om BROEN i morgenprogrammet på regionalstationen. Indslaget bliver senere bragt i radioprogrammet “Giro 413” på P5.

I studiet hos P4 Sjælland

Fra BROEN Guldborgsund deltog Lau Jensen og Walther Jensen.

 

Find mere om donationerne fra Giro 413 hos DR

Lyt til indslaget i P4 Morgen hos P4 Sjælland den 25. april ca. kl 8.35-8.45

BROEN Guldborgsund siger en stor tak for støtten!