Støt Broen Danmark - Min konto

21. februar 2017

Mark O. Madsen ambassadør for BROEN

Den olympiske sølvmedaljevinder Mark O. Madsen og BROEN Guldborgsund indgår et samarbejde, hvor Mark bliver ambassadør for BROENs arbejde med udsatte børn og unge i Guldborgsund Kommune.

Mark O. Madsen – sølvvinder ved OL i Rio og nu ambassadør for BROEN Guldborgsund (foto: Profilbillede fra Marks facebookside)

Ja til uventet tilbud

Samarbejdet er kommet i stand på forslag fra BROEN Guldborgsund, som Mark O. Madsen fortæller:

”Helt ærligt, jeg kendte ikke BROEN Guldborgsund, inden jeg blev tilbudt at blive ambassadør, men jeg synes, det er et super godt og vigtigt projekt, som jeg gerne vil være med til at udbrede kendskabet til.

Alle skal have mulighed for at være del af et fællesskab. Fra mig selv ved jeg, hvad livet i en sportsklub kan gøre for et barn. Fællesskabet i brydeklubben Thor gav mig muligheden for at blive den bedste version af mig selv. Alle skal have mulighed for at blive den bedste version af sig selv”.

Lau Jensen, der er formand for BROEN Guldborgsund, er meget glad for Marks ja til opgaven:

”Det er fantastisk, at Mark som ambassadør for BROEN Guldborgsund vil være med til at sætte fokus på de unikke muligheder, som børn og unge har i det frivillige foreningsliv og vigtigheden af, at alle uanset baggrund har mulighed for at være med.

Vi kunne ikke have ønsket os en mere autentisk person som ambassadør for BROEN Guldborgsund. Marks egen historie fra en lille dreng, der havde problemer med at begå sig i skolen, til sølvmedaljevinder i brydning ved OL i Rio og nu snart Bachelor i Sports- og eventmanagement. Det er jo i sig selv en solstrålehistorie og et imponerende eksempel på, at fællesskabet i foreningslivet kan få den enkelte til at yde sit bedste”.

Informationsmøde og præsentation af ambassadør

Mark O Madsen præsentation

Formand Lau Jensen byder Mark O. Madsen velkommen som ambassadør

Samarbejdet mellem Mark O. Madsen og BROEN Guldborgsund præsenteres ved et pressemøde på Hotel Falster onsdag den 22. februar 2017 kl. 16.00.

De lokale idræts- og fritidsforeninger er også inviteret til at deltage og høre mere om, hvordan BROEN Guldborgsund hjælper udsatte børn og unge til at kunne udøve en sport eller anden aktivitet i fritiden.

Fakta om Mark O. Madsen

Mark O. Madsen (født 23. september 1984 i Nykøbing Falster) er bryder i 75 kg-vægtklassen. Mark O. Madsen er Danmarks første professionelle bryder. Han stiller op for brydeklubben Thor fra Nykøbing Falster.

Karrierens højdepunkter er indtil videre EM-guld 2004 (juniorer), EM-bronze 2014, VM-sølv 2005, VM-bronze 2006, VM-sølv 2007, VM-sølv 2009, VM-sølv 2015 og OL-sølv 2016.

Ved siden af sin sport læser Mark O. Madsen HA i Sports- og eventmanagement på Syddansk Universitet.