Støt Broen Danmark - Min konto

21. december 2016

Guldborgsund Kommune øger støtten til BROEN

FodboldbørnI Guldborgsund Kommune har Børne-, familie- og uddannelsesudvalget og Kultur-, turisme- og bosættelsesudvalget besluttet at øge støtten til BROEN Guldborgsund fra 65.000 kr. i 2016 til 200.000 kr. i 2017. Udvalgene godkendte samtidigt, at man fremover forsøger at gøre plads i det årlige budget til en fast årlig bevilling til foreningen.

Et kultur- og fritidsliv for alle

Om baggrunden for at øge støtten har udvalgene lagt vægt på, at BROEN Guldborgsund hjælper udsatte børn ind i gode fællesskaber:

“Kultur og fritidslivet er for os alle sammen i kommunen. Så selvfølgelig skal også de økonomisk udsatte familier kunne deltage, så deres børn og unge får glæde af alle de mange facetter foreningslivet byder på – lige fra Kulturfabrikkens ungemiljø til Billedskole, musikskole og idrætsgrene som brydning, gymnastik, fodbold og håndbold. Det er og skal være en del af barndommen for alle børn og unge i kommunen, at de får glæde af de tilbud, der er,” siger Martin Lohse, formand for Kultur, Turisme og Bosætningsudvalget.

“Vi er glade for, at vi her i kommunen har en stærk organisation som BROEN, der tager vare på de økonomisk udsatte børn, så de får samme muligheder som andre børn,” lyder det fra Janne Hansen, formand for Børn, Familie og Uddannelsesudvalget.

Det er et fantastisk rygstød til BROEN Guldborgsunds indsats med at hjælpe udsatte børn fra vanskeligt stillede hjem. Støtten betyder, at vi kan sikre, at vores børn og unge kan fortsætte i deres fritidsaktivitet, og at vi kan tilbyde endnu flere udsatte børn og unge hjælp. Samtidig giver det ro og stabilitet i det forsatte arbejde med at søge midler til arbejdet gennem sponsorer, fonde, puljer mm.

Find pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune

TV2 Øst bragte den 23. december 2016 et indslag om BROEN Guldborgsund:

Vi siger en stor tak for støtten!

Har du lyst til at blive frivillig i BROEN Guldborgsund, er du velkommen til at kontakte os.