Støt Broen Danmark - Min konto

16. juli 2020

Bilka Hundige fordobler kunders pantstøtte til BROEN

Bilka Hundige har indgået en aftale med BROEN Greve om at give kunderne mulighed for at donere pant for emballage til det lokale arbejde for udsatte børn og unges fritidsaktiviteter.

Bilka pantstøtte

Simon Hermansen fra BROEN Greve sammen med Jakob Larsen fra Bilka Hundige (foto: Bilka Hundige)

Siden foråret har kunderne i Bilka Hundige kunne donere deres pant til BROEN i Greve gennem et tryk på pantknappen. I foråret 2021 vil beløbet blive gjort op, og så fordobler Bilka donationen, før pengene går direkte til, at udsatte børn i Greve Kommune kan blive en del af en sportsklub eller forening.

Jakob Larsen, som er varehuschef i Bilka Hundige, fortæller til ugeavisen Sydkysten om valget af BROEN Greve som modtager af pantstøtten:

“BROEN i Greve støtter børn og unge, så alle får en mulighed for at få lov til at deltage i fritidsaktiviteter som sport, spejder, dans teater og lignende. Vi er glade for at få chancen for at hjælpe de børn, især nu, hvor mange melder deres børn ud af fritidsaktiviteterne i området, fordi corona også har ramt økonomisk,” siger Jakob Larsen og fortsætter: “Derfor håber vi, at kunderne vil være med til at donere, og så vi kan fordoble et stort beløb til foråret.”

Find mere i Sydkysten den 15. juli 2020 (s. 39)

Vi siger en stor tak for støtten!