Støt Broen Danmark - Min konto

11. april 2016

The Ladies samlede ind

Ladies Circle donation

Checken med det indsamlede beløb blev overrakt af Dina Reffstrup (tv) og Christina Lodberg (th) fra Ladies Circle Esbjerg til Kimmie Hansen og Lene Poulsen (midtfor tv og th) fra BROEN Esbjerg (foto: Tue Sørensen/Ugeavisen Esbjerg)

Ladies Circle Esbjerg har hvert år en indsamling til fordel for et udvalgt formål. I år var BROEN Esbjerg heldig at blive betænkt af de velgørende kvinder fra Esbjerg, som mente, at BROEN Esbjerg er en lidt “glemt” frivillig indsats, der gør en stor forskel for udsatte børn og unge hver dag.

I alt havde Ladies Circle Esbjerg indsamlet 25.000 kroner, og beløbet blev overrakt til to repræsentanter for BROEN Esbjerg, Kimmie Hansen og Lene Poulsen ved et møde forleden.

BROEN Esbjerg siger en stor tak for støtten og de gode ord! 🙂