Støt Broen Danmark - Min konto

26. november 2015

Hjælp BROEN til at hjælpe flere

Børnmedbolde2 shutterstock_81178291“Jeg er BROEN yderst taknemmelig for jeres hjælp. Det er en stor hjælp for mig som enlig mor, og det betyder meget for min dejlige dreng at gå til fodbold. Det er også noget, vi har gjort til vores fællesskab – det gør os glade … tak fordi I hjælper os :o)” Sådan skriver en mor til en dreng, der er blevet hjulpet af BROEN til at gå til fodbold i den lokale klub. Den er den slags historier, som BROEN Esbjerg gerne vil skabe flere  af.

BROEN Esbjerg er en frivillig forening, som hjælper børn og unge fra økonomisk og socialt trængte familier i hele Esbjerg Kommune i gang med en aktiv fritid med sport, spejder, teater, musik eller andre aktiviteter. BROEN Esbjerg hjælper med betaling af kontingent, tøj og udstyr i forhold til den enkelte aktivitet. Målet er at tilbyde en aktiv fritid sammen med gode kammerater og positive voksne i et af de mange lokale fritidstilbud med sport, spejder, teater, musik eller lignende.

BROEN Esbjerg samarbejder med fagpersoner i Esbjerg Kommune og med frivillige i lokale foreninger. Foreningen er en del af BROEN Danmark, som har lokale afdelinger 20 steder i Danmark. I 2014 hjalp BROEN Danmark samlet set mere 2500 børn og unge til en aktiv fritid.

Onsdag den 9. december kl. 19.00 holder BROEN Esbjerg et informationsmøde for alle interesserede i Frivillighuset Vindrosen, Exnersgade 4 i Esbjerg.

Der er mulighed for at blive frivillig i BROEN Esbjerg. Opgaver som frivillig kan være at købe udstyr sammen med børnene, kontakt med samarbejdspartnere, regnskab, pr, fundraising, events, mm.

Er du interesseret, så kom og hør mere eller kontakt os på: info@broen-esbjerg.dk