Støt Broen Danmark - Min konto

20. december 2021

Særlig inspiration til fodboldglade børn

I samarbejde med firmaet InchByInch kan fire af BROENs lokalforeninger give en særlig gave til 130 børn og unge, der bliver støttet af BROEN til at gå til fodbold.

Fuld gang i pakning af fodboldpakker hos InchByInch (Foto: InchByInch)

InchByInch tilbyder en app og et onlineunivers, hvor målet er at få så mange som muligt til at spille fodbold så længe som muligt. Her kan unge fodboldspillere hente inspiration og motivation til at blive bedre og have det sjovt med sin sport. Bl.a gennem videoer med professionelle danske mandlige og kvindelige fodboldspillere, som deler ud af deres gode råd og erfaringer.

I en tid hvor corona igen sætter begrænsninger for, hvad vi kan og må gøre, har InchByInch tilbudt at donere fodboldpakker til nogle af BROENs børn ved at finde sponsorer til at betale for de såkaldte premiumpakker. Pakken består af en særlig fodbold og et års adgang til trænings-app’en. Ud over en fodboldpakke til 130 BROEN-børn går der også 100 kr. til BROENs indsats af salgsprisen på 695 kr., dvs 13.000 kr. til at bygge mere bro for socialt udsatte børns fritidsaktiviteter.

BROEN Danmark tog kontakt til fire lokalforeninger i nærheden af København, hvor InchByInch har base. BROEN Greve, BROEN Herlev, BROEN Høje-Taastrup og BROEN Rudersdal var alle med på idéen og meldte ind med 130 fodboldbørn, som lokalforeningen gerne ville påtage sig at formidle en fodboldpakke til.

Pakken består af en specialdesignet fodbold og adgang til InchByInch-app’en (Foto: BROEN Rudersdal)

Startskuddet hos InchByInch til at finde sponsorer gik tirsdag, og fredag i samme uge kunne man allerede melde opgaven løst og begynde at pakke bolde, så pakkerne kunne bringes ud til de fire lokalforeninger.

Pakkerne til de 130 børn vil blive uddelt så snart, det er praktisk muligt.

Find mere om samarbejdet hos InchByInch

Vi siger en stor tak for samarbejdet!