Støt Broen Danmark - Min konto

2. marts 2021

På cykel fra Køge til Sydspanien for udsatte børn

Christina Poulsen og Jens Kasler er to entusiastiske og cykelglade personer, der har fået en vild idé for deres fælles sommerferie:

Logo

Logo for cykelturen

De vil cykle på den gode side af 3.000 kilometer fra Køge til Malaga i Sydspanien, og for at gøre noget særligt ud af turen samler de samtidig penge ind til udsatte børn og unges fritidsaktiviteter gennem BROEN. I sommeren 2021 ruller Christina og Jens nemlig ud på en fantastisk tur på to hjul i deres sommerferie med start den 24. juni fra Køge og ankomst tæt på Malaga i Sydspanien

Her er deres egne ord om turen:

“I perioden 24. juni til 20. juli 2021 kører vi (Christina og Jens) på cykel (samt Keld i følgebil) fra Køge til La Calata (Malaga). Turen er på i alt 27 dage, fordelt på 23 etaper med mere end 3.200 km og 36.000 højdemeter. En stor mundfuld. Men det er en livslang drøm, som endelig ser ud til at blive til virkelighed.”

Vi vil følge deres forberedelser til turen, som de kalder “Køge-Malaga 2021”, og vi håber også at kunne berette undervejs om deres anstrengelser og oplevelser ned gennem Europa.

Find mere om Køge-Malaga 2021

Vi har også oprettet en særlig side på Facebook, hvor der vil komme billeder fra træningen og selve turen. Find Køge-Malaga 2021 på Facebook

Vi er meget taknemmelige for, at de to gæve cyklister vil tilegne deres tur til BROENs indsats!

Støtte til deres indsamling kan indbetales på et særligt MobilePay-nummer: 664077