Støt Broen Danmark - Min konto

24. marts 2015

Lisbeth Zornig satte ild til frivillige

Broen Familiefoto

BROENs familiefoto 2015 med den nye formand, Peter Poulsen og protektor Lisbeth Zornig Andersen (hhv. nr. 3 og 4 forrest)

Fredag den 20. – lørdag den 21. marts 2015 var frivillige fra BROENs lokalafdelinger samlet til årskonference i Horsens. For første gang kunne Lisbeth Zornig Andersen i sin rolle af protektor sætte endnu mere blus i de frivillige ildsjæle i BROEN.

“I skal ikke opfatte jer som i konkurrence, for der er desværre nød nok til alle,” lød budskabet fra hende, da hun holdt sit oplæg med en kraftig opfordring til at blive mere synlige og samarbejde med de mange andre organisationer, der hjælper udsatte børn og unge.

Samtidig havde Lisbeth Zornig taget en ung kvinde, Emma, med som “livsekspert” for at fortælle en personlig historie om at miste fodfæstet i sin opvækst. Emma havde gennem flere flere år dopet sine følelser og sin forvirring med alkohol og stoffer, men bl.a. mødet med Lisbeth gav hende troen på tilværelsen tilbage. Nu hjælper Emma Huset Zornig med at give en stemme til de udsatte unge, der er faldet gennem sikkerhedsnettet i det danske samfund.

Broen ideudvikling

BROENs frivillige idéudvikler på synlighed og samarbejde – her med BROEN Aalborg og Odense i god snak

Lisbeth Zornig blev i efteråret 2014 udnævnt til protektor for BROEN Danmark og de 20 lokale afdelinger. 60 frivillige fra 17 afdelinger var denne gang samlet til årskonference på Jørgensens Hotel i Horsens. Temaet var “Synlighed og samarbejde” med indslag fra løbeklubben Atletica, energiselskabet OK og fra Julie Steffensen med projektet “What is your dream?”

På årskonferencen blev Hans Søgaard også hyldet for sin mangeårige indsats som grundlægger og formand for BROEN Danmark. Hans har for nylig overdraget formandskabet til Peter Poulsen fra BROEN Køge.

BROEN har siden starten i 2002 hjulpet mere end 3000 børn i hele landet.

Mere information
Erik Hauman, foreningskonsulent BROEN Danmark
Tlf. 28 59 80 10, erik@broen-danmark.dk