Støt Broen Danmark - Min konto

21. juni 2021

“Hej, vi cykler lige til Malaga!”

Lørdag den 26. juni ruller to cykelryttere ud fra Køge med hjulene vendt mod syd. Fire uger efter ankommer de efter planen til Malaga i Spanien ca. 3.400 km i sadlerne.

De to på cyklerne er Christina Poulsen og Jens Kasler, som med turen udlever en drøm og en skør idé. De vil give sig selv en oplevelse for livet og samtidig støtte et godt formål ved at samle penge ind til BROEN til fordel for socialt udsatte børns fritidsliv. Et formål, som er blevet endnu mere aktuelt af corona, der i lange perioder har lukket for fællesskaberne i foreningslivet.

De to cykelryttere har følge af en servicebil, der køres af en god ven, Kjeld Birklund. Lørdag morgen kører det lille hold fra Køge mod havnen i Rødby. På første etape får de følge af en lille flok venner på cykel til at sende dem godt afsted på den lange tur. I Rødby havn vil BROEN Lolland ønske god tur og vinke farvel til Christina og Jens, før de sejler med færgen ud af Danmark.

Man kan sende et økonomisk bidrag til indsamlingen til BROEN Danmark på MobilePay 664077. Nummeret er øremærket til indsamlingen “Køge-Malaga 2021”. De indsamlede penge går ubeskåret til at hjælpe udsatte børn til en aktiv fritid.

Find mere om Køge-Malaga 2021

NB Den oprindelige afrejsedato er blevet ændret pga. vaccinationsplanerne.