Støt Broen Danmark - Min konto

30. juni 2020

Donation fra OK til feriepulje

Energiselskabet OK bakker op om BROEN Danmarks feriepulje med en donation på 30.000 kr. Donationen er med til at sikre, at børn og unge fra socialt udsatte familier kan deltage i fritidsaktiviteter i sommerferien sammen med deres venner.

I en pressemeddelelse fortæller OK om donationen:

“I OK vil vi gerne bakke op om BROENs arbejde, fordi de på frivillig basis yder en kæmpe indsats og hjælper udsatte børn ind i foreningslivet. Vi vil gerne være med til at skabe adgang til fritidstilbud til alle, som har lyst, så de kan blive en del af det stærke fællesskab, der kendetegner foreningslivet. Derfor er det ærgerligt, hvis man for eksempel går til fodbold til daglig, og så må vælge fodboldskolen fra på grund af en presset økonomi. Det går ud over fællesskabet og kammeratskabet for den enkelte, og kan vi gøre en lille forskel, så gør vi gerne det og håber, at flere vil gøre det samme,” siger CSR-ansvarlig i OK Steffen Toft Spiele.

Elmin kommer på fodboldskole

Elmin Asimovic

Elmin Asimovic glæder sig til at komme på fodboldskole (Foto: BROEN Lolland)

Et af de børn, som kan se frem til en aktiv sommerferie med støtte fra BROEN, er 13-årige Elmin Asimovic, som spiller fodbold i FC Nakskov. Her er det BROENs lokalafdeling på Lolland, som hjælper Elmin til at kunne deltage i DBU’s fodboldskole i Nakskov. Det er fjerde gang, han skal på fodboldskole i ferien, og han glæder sig meget til at komme af sted igen.

“På fodboldskolen lærer jeg nye teknikker sammen med dem, jeg spiller i klub med. Det er også sjovt at lære nye at kende,” siger Elmin.

Find mere om Elmin Asimovic hos BROEN Lolland

Find hele pressemeddelelsen om donationen hos OK

Find mere om BROENs feriepulje

Vi siger en stor tak for støtten!