Støt Broen Danmark - Min konto

Om os

BROEN Aalborg plakat

Plakat doneret af Tegner Bruno

BROEN Aalborg er oprettet i 2009 og er en frivillig forening, der hjælper udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv.

Vi er en lokalafdeling under BROEN Danmark (læs mere i folder og brochure). BROEN Aalborg har som formål at støtte socialt udsatte børn i alderen 6-17 år ud i fritidsaktiviteter ved, at vi betaler kontingent og nødvendigt udstyr. Med vores hjælp kan de på lige fod med andre børn få mulighed for at dyrke sport og fritidsinteresser i lokale foreninger og andre kulturelle tilbud. Vi støtter børn og unge i samarbejde med pædagoger, sagsbehandlere, sundhedsplejersker, lærere, SSP og andre, der har tæt kontakt med børnene i deres daglige arbejde. Midlerne kommer fra søgte fonde, puljer og private sponsorer.

I 2021 støttede vi 312 børn og unge i hele kommunen. BROEN Aalborg har siden starten aktiveret over 1000 børn og støtter aktive børn i 30-35 forskellige fritidsaktiviteter, der giver børnene et socialt samvær med jævnaldrende. Løbende får vi nye børn, som vi støtter med kontingent og evt. udstyr.

Se BROEN Aalborgs folder

Artikel De frivilliges Hus nyhedsblad-august-2016

Venlig hilsen
Bestyrelsen BROEN Aalborg
Vedtægter

BROEN Aalborg på Facebook

facebook-logox

 

Se også videoen der fortæller lidt om BROENs arbejde for børn og unge.