Støt Broen Danmark - Min konto

11. november 2021

Poul Erik Bech Fonden støtter BROEN Aalborg

Her i BROEN Aalborg har vi altid brug for alt den økonomiske hjælp, som vi kan få. Derfor er det en kæmpe støtte og utrolig stor hjælp, at vi i oktober har modtaget hele 50.000 kr fra Poul Erik Bech Fonden.

Stolte af at hjælpe BROEN 

Claus Nygaard Jensen, EDC Poul Erik Bech Aalborg, stod for overrækkelsen af donationen. Han har stor respekt for det arbejde, der udføres af os i BROEN Aalborg: ”Det er anerkendelsesværdigt arbejde. Børn og unges trivsel er vigtigt og specielt ovenpå en lang Coronatid, hvor nedlukninger har gjort det svært for os alle at dyrke vores fritidsaktiviteter. Men med Poul Erik Bech Fonden i ryggen kan vi med overskuddet fra mæglervirksomheden støtte de frivillige foreninger, som netop arbejder på at gøre lokalområdet til et bedre sted at være for børn og unge. BROEN Aalborg gør en kæmpe forskel for lokalsamfundet, og for at udsatte børn og unge kan trives og få vigtige sociale relationer gennem deres fritidsaktiviteter.”

Maja og Caroline fra BROEN Aalborg sammen med Claus Nygaard Jensen fra EDC.

Sidste år støttede Poul Erik Bech Fonden også Broen Aalborg og BROEN Danmark. I år har fonden endnu engang givet 1 mio. kr. fordelt til BROENS lokale foreninger i hele landet. Direktør i Poul Erik Bech Fonden Jane Bech fortæller om baggrunden for at støtte foreningen endnu engang:

”Når man taler med de frivillige fra BROEN, står det klart, at de virkelig brænder for deres arbejde. De engagerer sig i børnene og glædes hver gang de får succes. Vi støtter foreninger, som gør en forskel for udsatte børn. BROEN er et godt eksempel herpå og et aktiv for lokalområderne. Derfor ønsker vi fortsat at støtte deres gode arbejde.”

Vi, her fra BROEN Aalborg, siger et stort tak for troen på vores arbejde og den flotte donation.

 

Har du lyst til at læse mere om fonden, kan du klikke her.