Støt Broen Danmark - Min konto

1. november 2020

Poul Erik Bech Fonden støtter BROEN Aalborg

Igen i år har BROEN Aalborg været heldig at modtage 50.000 kr fra Poul Erik Bech Fonden!

BROEN Danmark er valgt som modtager af en større donation. Vi er en af de lokale foreninger, som er valgt til at modtage penge herfra – tusind tak! Vi vil bruge pengene til fortsat at styrke vores indsats og hjælpe endnu flere børn og unge til lige nøjagtig den fritidsaktivitet, de går og drømmer om.

I fondens pressemeddelelse skriver den bl.a.:

“En million kroner til at bygge bro for børn. Det er ikke kun i Aalborg, at Poul Erik Bech Fonden har valgt at påskønne de frivillige i BROEN Danmark. Samlet set har fonden givet 1 mio. kr. fordelt over BROENs lokale foreninger i hele landet. Siden oprettelsen af Poul Erik Bech Fonden i 2015 har fonden hvert år støttet BROEN Danmark.”

Direktør i Poul Erik Bech Fonden, Jane Bech, fortæller om baggrunden for beslutningen om igen at støtte BROEN Danmark:

“Når man taler med en frivillig fra BROEN, er man ikke et sekund i tvivl om, at de engagerer sig og glæder sig, hver gang et barn får succes. Vi støtter foreninger, hvor frivillige kræfter er involveret, og hvor støtten gives direkte til slutbrugeren. Fonden ønsker at være med til at skabe glæde og lyspunkter for de, der trænger til flere smil i hverdagen. BROEN Danmark gør en stor forskel for børn og unge over hele landet, og derfor har det været oplagt for os at støtte dem igen i år.”

Vores frivillige Jane, Katrine, Maja og Claudia tog imod donation hos EDC Poul Erik Bech i Aalborg.