Støt Broen Danmark - Min konto

27. oktober 2019

BROEN Aalborg fylder 10 år!

Her i BROEN Aalborg kan vi i år fejre, at vi har eksisteret i 10 år!

Det er sådan en kæmpe ære at have været med til at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Aalborg i et helt årti. Vi er umådeligt stolte af det hårde arbejde, frivillige har kæmpet for i gennem så lang en år række.

I den forbindelse har vi besluttet os for, at vi vil fejre det med alle dem, der har lyst til at fejre os. Det gør vi i forbindelse med en jubilæumskonference, som bliver afholdt tirsdag d. 29 oktober 2019. Arrangementet kommer til at blive fyldt med spændende indlæg og hyggelig fejring af foreningen.

I er meget velkomne til at deltage. Alt I skal gøre at sende en mail til event@broen-aalborg.dk, hvor I skriver hvem og hvor mange I kommer.