Støt Broen Danmark - Min konto

15. juni 2019

Nyt samarbejde med Børne- og UngeBuddies

Vi har i BROEN Aalborg indgået et samarbejde med et nyt frivilligt projekt lavet gennem Sygeplejerskeuddannelsen, som vi meget gerne vil fortælle jer lidt mere om!

Tanken bag Børne- og UngeBuddies

Projekt Børne- og UngeBuddies er et frivilligt projekt under Sygeplejerskeuddannelsen, Professionshøjskolen UCN i Aalborg. Børne- og UngeBuddies er et tilbud om et frirum til raske børn i alderen 6-16 år, bosiddende i Aalborg kommune, som oplever fysisk sygdom, psykisk sygdom og/eller dødsfald i familien og i denne forbindelse føler sig lidt glemt og klemt.

Barnet bliver matchet med en frivillig buddy bestående af en sygeplejerske- eller pædagogstuderende som kan tilbringe tid sammen med barnet og lave forskellige aktiviteter på barnets præmisser. Fx tage med til aktiviteter hos BROEN.

Hvad indebærer tilbuddet

Barnet eller den unge kan lave forskellige aktiviteter med deres buddy. De kan fx tage med til fritidsaktiviteter, på legepladsen, i biografen, hjælpe med lektier, se film, sport og kulturarrangementer. Det sociale samvær er på barnets eller den unges præmisser og kan finde sted både ude og hjemme. Tilbuddet gælder for børn eller unge bosiddende i Aalborg kommune og strækker sig over et 4 måneders forløb med samvær i op til 10 timer om måneden.

I kan læse meget mere om projektet her: https://www.ucn.dk/…/erhvervssam…/b%C3%B8rne–og-ungebuddies

eller se med videoen nedenfor.