Støt Broen Danmark - Min konto

4. februar 2019

2412Run BROEN Aalborg 2018

Vi har endelig her i BROEN Aalborg fået talt alle penge og deltagersedler sammen fra julens 2412Run! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er ovenud lykkelige over, at SÅ mange havde lyst til at deltage og støtte op om både vores forening og arrangementet. Tusind tak til alle jer!

Godt selskab og perfekt vejr!

Dagen startede fra BROEN Aalborg og FC Løb’s side med at få gjort klar til de mange løbere, der stod klar til kl. 9. Det var med spænding og godt julehumør, at vi fik pyntet op og klaret alt det praktiske, samtidig med at folk ligeså langsomt begyndte at dukke op.

Hele arrangementet startede kl. 9, men det var især halvmarathonløberne, som stod klar til at løbe de 21,5 km inden julemaden skulle indtages. Vi var så heldige, at solen valgte at skinne over os hele formiddagen, så vi på trods af kulden kunne holde varmen og nyde den flotte dag.

 

Stort fremmøde!

I løbet af dagen kom der hele tiden flere folk til, som enten gik eller løb en tur for at støtte vores sag. Udover halvmarathonløberne var 239 personer mødt friske op og støttede op om dagen. Det er i vores øjne helt fantastisk, at så mange havde hørt om vores arrangement og havde lyst til at komme.

I tabellen til højre ses fordelingen over, hvor mange der løb og hvor mange runder de løb. Vi synes simpelthen, I er så seje alle sammen! Vi var især imponeret over Mathias, som mødte op kl. 9 og blev helt til kl. 12, hvor han havde formået at løbe hele 8 runder, altså lige knap 34 km – det er altså ret sejt.

I alt blev der altså (eksl. halvmarathonløbere) gået/løbet 374 runder, det er jo helt vildt! En runde er 4,22 km, så omkring 1578 km havde I i benene til 2412Run.

Fantatiske bidrag til foreningen!

Vi var i år så heldige, at 3 sponsorer havde lyst til at støtte op om vores løb. Der er tale om Clienti, Advokathus NORD og ICT Logistics, som tilsammen har støttet os med 6.000 kr.

Derudover har vores søde samarbejdspartnere FC Løb, Charlotte og Finn, formået at lokke hele 122 halvmarathonløbere til at løbe med os på dagen. Hver enkelt halvmarathonløber har ved tilmelding valgt at støtte os, og de har i alt givet os hele 8.730 kr! Fuldstændig fantastisk.

Og sidst men ikke mindst har I, der på dagen kiggede forbi, støttet os med 5.375 kr ved at MobilePay os eller give kontanter på dagen. Tusind tusind tak!

2412Run BROEN Aalborg 2018 har altså resulteret i 20.105 kr, som ubeskåret går til at støtte de børn og unge, der i Aalborg kommune har brug for hjælp til at få en aktiv fritid.

Første arrangement med BROEN Aalborgs nye ambassadører

I BROEN Aalborg har vi gennem noget tid nu ledt efter sportsprofiler, der ville hjælpe os med at sprede budskabet om vores arbejde og støtte os ved at være ambassadører for vores lokalforening. Vi har været så heldige, at de to AaB spillere Kasper Risgaard og Lucas Andersen har sagt ja til dette. 2412Run var første skridt i samarbejdet mellem os og de to, og vi ser frem til at finde på flere ting sammen i fremtiden.

Lucas og Kasper fra Aab

Billeder fra dagen

Vi fik taget et hav af billeder i løbet af dagen og nedenfor kan I se et par stykker af disse. Hvis I har lyst til at se alle billeder, kan I trykke her.

Charlotte stod klar med forsyninger til halvmarathonløberne!

Der var trafik af løbere på stien

Familier med glade smil var at se hele dagen

BROEN Aalborg stod også klar med forsyninger til de fremmødte

Vi ses til 2412Run BROEN Aalborg 2019!