Støt Broen Danmark - Min konto

6. december 2018

Team Alabu Bolig støtter BROEN Aalborg

I sommers var vi med til at sende Team Alabu Bolig af sted på deres tur til Luxembourg. Team Alabu Bolig startede som et nyoprettet cykelhold i december måned 2012. De har tidligt cyklet til Berlin, Prag og Bruxelles, og i år gik turen til Luxemborg til fordel for BROEN Aalborg. I kan læse mere om Team Alabu Bolig’s tidligere ture her.

Sådan så det ud, da vi sendte Team Alabu Bolig afsted i juni.

Da vi var på besøg hos Team Alabu Bolig i sommers, var det til en festlig begivenhed både med morgenmad og fantastisk start på cykelløbet med flag, konfetti og jubel.

I mandags var vi i BROEN på besøg hos Team Alabu Bolig igen. Anledningen til vores besøg var, at vi har været så heldige at blive valgt til at modtage en del af de penge cykelholdet i sommers kørte ind på deres tur til Luxembourg!

Samlet set har holdet kørt 174.600 kr ind. 50.000 heraf går til Fonden Team Alabu og de resterende 124.600 har vi i BROEN Aalborg fået tildelt, og for det siger vi tusinde mange tak!

Sådanne donationer er med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde i BROEN Aalborg. Vi var så heldige at Salma, et af de børn vi støtter i BROEN Aalborg, havde takket ja til at komme med til dagens arrangement og tage imod pengene i fællesskab med vores frivillige Daniel!

Kunne du eller din virksomhed også tænke sig at støtte os, så se mulighederne her eller kontakt os på info@broen-aalborg.dk

Salma og Daniel fra BROEN Aalborg modtager pengene.