Støt Broen Danmark - Min konto

29. maj 2018

BROEN Aalborg – nu som en bæredygtig forening! ♻️

I BROEN Aalborg har vi længe haft lyst til at fornye vores forening med en mere bæredygtig tankegang. Dette blev udløst af, at vi i 2016 og 2017 fik så mange nye børn, at vi er kommet op over 600 børn, vi støtter med en aktiv fritid. Vi er en af de største BROEN foreninger i Danmark, og vi er stolte af at have kunne hjælpe så mange udsatte børn og unge.

Men i takt med at antallet af børn stiger, stiger udgifterne også, samtidig med at vi køber mere og mere udstyr. Vi har derfor besluttet, at vi fremover vil prøve kræfter med en bæredygtig udstyrs ordning. Som det er lige nu, indkøber vi tøj til børnene én gang, men fremover vil vi uddele genbrugstøj.

Og det er dér, I kommer ind i billedet. Hvis I har noget sportstøj og udstyr liggende, som jeres børn er vokset ud af eller ikke bruger længere, så er I meget velkomne til at aflevere det hos os! Det kan være alt fra shorts og fodboldstøvler til ridebukser og spejderuniform. Standen skal selvfølgelig være god nok til, at et andet barn kan få glæde af det i mere end én sæson.

Hvor og hvornår?

I kan aflevere tøjet ved De Frivilliges Hus på Mølholmsvej 2 den 2. og 3. juni mellem kl 11-13. Husk at vaske tøjet inden aflevering. Indsamlingen vil finde sted hver 3. måned – første weekend i marts, juni, september og D. 24 december – men hvis I ikke har mulighed for at deltage i disse weekender, kan I kontakte os på indkob@broen-aalborg.dk og lave en aftale.

Vi håber, at I har lyst til at støtte op om vores nye tiltag!

Hjælp os med at sprede budskabet og del vores opslag på facebook!