4. april 2018

Børn hjælper børn!

Kom og vær med, når Din Mægler og DGI huset Nordkraft slår dørene op for en sjov dag i en god sags tjeneste!

 

Din Mægler har i samarbejde med DGI huset Nordkraft arrangeret en dag fuld med sjov og aktiviter, hvoraf overskuddet af billetsalget går til os i BROEN Aalborg. Vi er super taknemmelige for, at de har valgt netop os, og vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at komme og støtte op om arrangementet og om os  

Arrangementet  finder sted lørdag d. 14 april kl. 14-16 i DGI huset Nordkraft. Du har mulighed for at komme og lege i legelandet samt at prøve klatrevæggen. Det koster 50 kr for både børn og voksne, og alle pengene går ubeskåret til os i BROEN Aalborg.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk