Støt Broen Danmark - Min konto

7. marts 2018

BROEN Aalborg i udvikling!

BROEN Aalborg er i udvikling og vi arbejder hele tiden på at gøre vores forening bedre – både til fordel for de udsatte børn og vores egne frivillige. At være ca. 18 frivillige i 4 teams kræver en rød tråd, og nogle gange kan det være skønt med lidt hjælp udefra.

Workshop med coach Lise Kjærgaard!

Vi har lige haft en fantastisk workshop med coach Lise Kjærgaard, som kickstartede en god proces. Den bliver fulgt op af endnu en workshop d. 20. marts, samme aften som vores generalforsamling finder sted. Lise har endda sagt ja til at være vores dirigent til generalforsamlingen.

1. workshop handlede om at finde frem til, hvad der motiverer os som frivillige, hvornår vi lykkes godt og hvilke udviklingsmuligheder og udfordringer vi kan arbejde med fremadrettet. Hele processen og resultatet blev dokumenteret på den tre meter lange plakat, som Lise havde lavet klar og som nu er rentegnet. 2 workshop skal handle om vores mødestruktur og -ledelse, så vi bliver endnu bedre til at holde styr på vores møder og de mange bolde, der ofte er i luften.

Vi er superglade for samarbejdet med Lise og vi kan varmt anbefale hende til andre!

Billeder fra workshoppen