Støt Broen Danmark - Min konto

15. december 2017

Roskilde Festival med julestøtte til BROEN

BROEN Aalborg har modtaget en donation på 50.000 kr. fra Roskilde Festivalen.

Foreningen Roskilde Festival udlodder hvert år hele sit økonomiske overskud ubeskåret til almennyttige og kulturelle formål, og her i december støtter festivalen en række organisationer, der arbejder aktivt med at skabe bedre livsvilkår for socialt udsatte.

Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger om donationen til BROEN: “Vi lægger stor vægt på, at Roskilde Festivals overskud går til foreninger, der skaber tætte relationer mellem børn og unge og hjælper dem til at være en del af fællesskabet på tværs af baggrund. Så her i anledning af julen synes vi, at det er helt på sin plads at donere en del af overskuddet fra årets festival til BROEN, der gør en kæmpe indsats for at hjælpe udsatte børn til et aktivt fritidsliv.”

BROEN Aalborg siger en stor tak for støtten!

Ud over BROEN Aalborg har også BROEN Vordingborg modtaget en juledonation fra Roskilde Festivalen.

Find mere om juledonationen fra Roskilde Festivalen