Støt Broen Danmark - Min konto

23. august 2016

LOOP Fitness Aalborg støtter BROEN Aalborg

LOOP_Profilbillede_Facebook_180x180pxNy 3-årig sponsoraftale med LOOP Fitness Aalborg.

Vi er blevet kontaktet af Kenneth Hoffmann, som er franchisetager af LOOP Fitness Aalborg, og han vil gerne støtte vores gode formål med 5 årlige gratis kort til deres børnecirkel LOOP KIDZ. Aftalen har en samlet pålydende værdi på kr. 5.940 kr.

Aftalen er konverteret til 10 halvårlige kort, som passer os bedre, men vi kan selv dele det op, som vi vil. Det betyder at børn i alderen 8-14 år kan komme og træne uden beregning i deres børnecirkel i LOOP Fitness Aalborg på Håndværkervej.

Kenneth Hoffmann støtter i forvejen “Vanebryderne”, som også kan komme og træne uden beregning i deres børnecirkel. Derudover er han ved at starte et privat projekt for at hjælpe familier, der ikke har råd til at sende deres børn i fritidsaktivitet, hvor han via sit netværk vil forsøge at skaffe gratis medlemsskaber af klubber/foreninger. Muligvis der er basis for et kommende samarbejde med BROEN Aalborg.