Støt Broen Danmark - Min konto

23. august 2016

Frivilligmarked 2016

IMG_1440

BROENs frivillige Camilla Kronborg (tv) og Anette Sand

Frivilligmarkedet d. 20. august bød på gråt, men mildt og vindstille vejr. Ikke noget, der skræmte folk væk, så vi havde besøgende i vores bod hele dagen. Mange deltog i vores konkurrence, andre kom for at tale og høre om vores arbejde, andre igen for at smage Siljes lækre kager. Vi fik også besøg af forkvinde Ruth Sørensen fra Lions Club Sofie Hedvig i Hals. De har netop doneret 7.500 kr. til BROEN Aalborg.

8

Rådmand Mai-britt Iversen holder tale (tv) BROEN Aalborgs formand Maja Olsen og frivillig Silje Larsen (th)

Kl. 13.40 steg spændingen, da det blev tid til uddeling af Yś Mens Clubs Børne- og Ungepris på 25.000 kr. I år valgte de at donere hele beløbet til en person eller forening, i stedet for at splitte den op som tidligere år. BROEN Aalborg var sammen med en kvinde kaldt op på scenen, hvor rådmand Mai-britt Iversen skulle afsløre vinderen. Det blev desværre ikke os, men vi modtog anerkendelse og en flot buket blomster.

Vi benyttede os af kontakten til Mai-britt Iversen og fik hende til at være lykkens gudinde, da vinderne i vores konkurrence skulle findes. Særligt AaBs spillertrøje med autografer var eftertragtet, så der var stort opbud af spændte børn og voksne. Vinderen blev Andreas på 8 år. Derudover var der flotte præmier sponsoreret af Føtex Eternitten, Rema1000 Godsbanen, Super Brugsen Vejgaard og Færø Plads samt Fakta Eternitten.

16x

Vinder af AaB-trøje Andreas 8 år