Støt Broen Danmark - Min konto

25. juli 2016

Hele Nordjyllands Håndsrækning efterår 2016

imageGen.ashxLykkeligvis vandt vi konkurrencen om Hele Nordjyllands Håndsrækning. Som vinder af håndsrækningen efterår 2016 donerer AaB således én krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena.

BROEN Aalborg fik 45,8% af stemmerne foran Veteran Oasen (37,9%) og Netværksfamilier Aalborg (16,3%). Tak for opbakningen og alle stemmerne. Med Hele Nordjyllands Håndsrækning vil vi kunne fortsætte støtten til mindst 50 børn med kontingent, tøj og udstyr til fritidsaktiviteter et år frem.

Maja Olsen, formand for Broen Aalborg udtaler: “Vi mener, at alle børn har ret til et aktivt fritidsliv uanset social baggrund. Dårlig økonomi rammer udsatte børns mulighed for at gå til noget i deres fritid sammen med jævnaldrende kammerater, og det at komme ud blandt andre børn og voksne i en klub og være en del af fællesskabet, kan være en væsentlig faktor til at kunne bryde den negative sociale arv senere”.

Administrerende direktør i AaB, Stephan Schors siger: “Vi glæder os til i det kommende efterår at støtte op om BROEN Aalborg og de tiltag foreningen laver”.

Det samlede beløb for efterårets 11 Alka Superliga-hjemmekampe på Nordjyske Arena vil blive doneret enten umiddelbart efter efterårets sidste hjemmekamp i december måned eller i forbindelse med første hjemmekamp i det nye år.