Støt Broen Danmark - Min konto

27. juni 2016

Sommerferie

DSC_0002I hele juli måned holder BROEN Aalborg sommerferie. Vi holder fri og lader op til mere frivilligt arbejde efter ferien.

Der har været fuld fart over BROEN Aalborg det sidste års tid. Omrokering og strukturering her og der. Siden efteråret har vi fået flere nye frivillige kræfter med vilje, lyst og initiativ til at gøre en forskel for børn og unge. Ind imellem er der drøn på med indkomne ansøgninger. Børn der ønsker at gå til en aktivitet, ansøger om udstyr eller ture med klubben. Vi hjælper så godt vi kan med frivillige hænder, og som økonomien rækker til. Op mod start af en fritidsaktivitet kan det være en god ide at søge i god tid, så barnet kan nå at komme med ved holdopstart. Specielt lige inden og efter sommerferien, og igen mod årsskiftet er der travlt. Vi forsøger at følge med så godt som muligt, men forvent gerne op til en måneds behandlingstid. Nogle ansøgninger kan tage kortere eller længere tid. Vores bedste anbefaling er generelt – forespørg og søg i god tid!

Børnenes skoleferie er allerede startet. Flere steder i landet er der gratis eller billige ferieoplevelser. Se hvad der er af muligheder og tag børnene i hånden billig-ferie-i-danmark

Rigtig god sommerferie til alle 🙂