Støt Broen Danmark - Min konto

16. juni 2016

Alabu Bolig støtter udsatte børn med 10.000 kr

Alabu Bolig - overrækkelse

Laila Thomsen og Jens Kærvad er glade for den nye sponsoraftale, fordi en tidlig indsats i barn- og ungdommen gør en stor forskel. Foto: Alabu

Alabu Bolig skaber plads til alle, og BROEN Aalborg bygger bro til livskvalitet for udsatte børn og unge, så det er et perfekt match, og derfor samarbejder Alabu Bolig med BROEN Aalborg om at hjælpe udsatte børn.

Laila Thomsen fra Alabu Bolig er glad for den nye sponsoraftale med BROEN Aalborg.  “Når vi støtter en klub eller forening skal der være et godt match med vores CSR-profil, og det mener vi absolut der er med BROEN Aalborg”. Begge parter støtter aktiviteter for børn og unge, har fælles værdier som social ansvarlighed og sund livsstil, og bakker op om lokale aktiviteter der rammer bredt. Alle børn har brug for at føle sig som en del af et fællesskab med andre børn.

BROEN Aalborg hjælper udsatte børn og unge i Aalborg Kommune til at få en sund og aktiv fritid ved at betale kontingent til de klubber og foreninger, hvor børnene er aktive, og evt. også give økonomisk støtte til tøj, udstyr og ture. Jens Kærvad fra BROEN Aalborg siger: “Med den økonomiske støtte på 10.000 kr fra Alabu Bolig kan vi nu hjælpe 7-8 nye børn til en aktiv fritid.”

BROEN Aalborg har siden starten aktiveret over 300 børn, og støtter pt. aktive børn i 30-35 forskellige fritidsaktiviteter, som fx fodbold, svømning, spejder, kampsport, gymnastik, ridning, musik, billedkunst og dans.
Læs mere om BROEN Aalborg i vores folder.