Støt Broen Danmark - Min konto

14. februar 2016

Ny bestyrelse og frivillige

cutDSC_0009

Udsnit af ny bestyrelse. Fra venstre Line, Annie, Maja, Mathilde og Silje.

BROEN Aalborg er en lille forening i udvikling. Især det seneste år er der sket mange ændringer intern. Vi har sagt goddag til mange nye frivillige – andre har vi sagt farvel til. Vi siger tak til Louise, Maria, Dorthe og Melanie for den venlige indsats alle har gjort. Løbende har vi indenfor det sidste års tid budt velkommen til Daniel, Silje, Jens, Line, Louise, Cecilie, Anette, Gulzhan, Camilla og Mehrnoosh. En del nye der er fordelt i henholdsvis bestyrelsen, fundraising-, sekretær- og eventteams.

Den nye bestyrelse består af Maja (formand), Maria (næstformand), Gulzhan (kasserer), Line, Silje og Mathilde. Annie og Camilla er suppleanter. Jesper er valgt til revisor.