Støt Broen Danmark - Min konto

6. januar 2016

Frivillighed der hjælper børn og unge

xDSC_0015~01~01

Frivillige Annie og Silje

BROEN Aalborg eksisterer kun ved hjælp af frivillige hænder. Al arbejde bliver varetaget af frivillige, der ønsker at gøre en forskel. Vores arbejdsopgaver er mange. Vi har forskellige teams, der henholdsvis tager sig af info-mail og ansøgninger, fundraising og events. Derudover består foreningen af en bestyrelse på 5 bestyrelsesmedlemmer. Med andre ord. Har man lyst til at involverer sig i frivilligt arbejde, er der rig mulighed for arbejdsopgaver for enhver smag. Læs mere omkring at være frivillig i BROEN Aalborg bliv frivillig

Lige nu søger vi specifikt efter flere frivillige til opgaverne kasserer, sekretær og event. Er du interesseret i at blive frivillig, men har andre ønsker og kompetencer, så skriv gerne lidt om dig selv, om dine ønsker som frivillig og mail til info@broen-aalborg.dk