Støt Broen Danmark - Min konto

24. december 2015

God jul og godt nytår

DSC_0012~01Hele året rundt er der børn og unge, som ønsker at kunne gå til en fritidsaktivitet, enten for at kunne følges med vennerne fra skolen – for at kunne få nye venner eller måske for at møde sin første bedsteven? I det nye år vil vi forsætte arbejdet for at støtte endnu flere børn og unge til en aktiv fritid. BROEN Aalborgs arbejde kan dog kun været muligt, med den hjælp og støtte vi har fået af alle vores sponsorer og gavmilde personer, vi har mødt. Vi er taknemmelig, for al den venlighed og opbakning vi har oplevet i løbet af året. Også stor tak for den store frivillige indsats. Kun med frivillige hænder kan vi sende børn og unge ud i fritidsaktiviteter og hjælpe til et glad fritidsliv.

BROEN Aalborg ønsker alle en glædelig jul og godt nytår.