Støt Broen Danmark - Min konto

8. december 2015

Vind gavekort til Intersport Aalborg City

IMG_20151217_192648BROEN Aalborg søger inspiration og ideer til et kort, præcist og fængende slogan. Derfor sætter vi en konkurrence i gang med et gavekort på højkant. Er du kreativ med ord, og har du et godt slogan til BROEN Aalborg? Vores slogan skal gerne sige noget om det glædelige i, at børn går til en fritidsaktivitet – udtrykke at en aktiv fritid giver positive oplevelser og glæde for børnene, og hermed mere livskvalitet.

Konkurrencen slutter lørdag d. 19. dec. kl. 12. Bland alle som deltager, liker os og kommer med et bud på et slogan, udtrækker vi en tilfældig vinder, der modtager en pakke med keyhanger, tatovering og et gavekort doneret af Intersport Aalborg City, Bredegade 2 til brug i butikken. Vinderen kan hente pakken søndag d. 20. dec. fra kl. 10-16 i Lejeplads – Nørregade 8 i Aalborg (nær Hovedbiblioteket). Er det ikke muligt at hente personligt på selve dagen finder vi et andet tidspunkt og sted for overdragelse af gaven. Konkurrencen foregår KUN på BROEN Aalborgs facebookside. Like os og deltag, og se om du bliver den heldige, som får en ekstra julegave med hjem 🙂