Støt Broen Danmark - Min konto

6. december 2015

Hvad sker der med din ansøgning?

Klistermarker (1)Hvad sker der når BROEN Aalborg modtager en ansøgning? Når du sender en ansøgning til info@broen-aalborg.dk  modtager Line din mail og videresender til rette personer. Ansøgningen havner hos en af vores frivillige, som sidder med sagsbehandlingen. Ansøgningerne har vi delt efter postnumre til henholdsvis Maria, Silje og Dorthe. Efter samtykkeerklæringen er modtaget med ALLE oplysninger påført, bl.a. også info om kontaktperson, hvilken klub og mailadresse til klubben – tager vores sagsbehandler kontakt til familien og aftaler det nærmere forløb omkring indmeldelsesprocedurer, evt. indkøb af tøj m.m.
Hvad er din rolle som fagperson? Du visiterer familierne, så det er dem med behov, der får hjælpen af os, samt formidle kontakten, udfylder og sender samtykkeerklæringen til os. Så overtager vi. Hvis barnet stopper med en aktivitet, skal vi selvfølgelig vide det. Nogle familier er flinke til selv at give os besked, men ellers må du gerne skrive om en evt. udmeldelse.