Støt Broen Danmark - Min konto

6. december 2015

Event i Aalborg gågade

BroenxxgladbørnLejepladsDSC_0034Kunstauktionen i Galleri Inuit var vel besøgt og en fin afslutning søsat af De Frivilliges Hus i Aalborg. BROEN Aalborgs kunstværk udført af street art kunstner Frida Stiil Vium, blev solgt til 1300 kr. Flot arbejde Frida!

BROEN Aalborgs næste event sker i gågaden Nørregade 8 i Aalborg søndag d. 20. dec. kl. 10-16. Arrangementet er endnu et projekt i samarbejde med De Frivilliges Hus, som indtil jul huser Lejeplads – Nørregade 8 (nær Hovedbiblioteket). Forskellige foreninger skiftes til, at stå for aktiviteter både for børn og voksne. Kom ind og hils på os – få en snak og en lille ting til ganen.

I samme anledning sætter vi en slogan konkurrence i gang. Bland deltagerne udtrækker vi en heldig person, der kan komme ind og hente sin præmie i Nørregade 8, 9000 Aalborg søndag d. 20. dec. mellem kl. 10-16. Er det ikke muligt at hente på selve dagen finder vi et andet tidspunkt og sted for overdragelse af gaven. Følg os på Facebook BROEN Aalborg, hvor vi sætter konkurrencen i gang – Like os og deltag, og se om du bliver den heldige, der får en ekstra julegave 🙂

God december