Støt Broen Danmark - Min konto

5. november 2015

Nye frivillige

DanserVelkommen til Daniel, Silje, Jens, Line, Dorthe, og Maria. Vi glæder os til at lære jer at kende! 🙂

Samtidigt med nye frivillige hænder ændrer vi arbejdsgang i forhold til modtagelsen af ansøgninger. Al henvendelse på tlf. 9395 4812 og info@broen-aalborg.dk modtager Line, der enten svare på spørgsmål eller videresender henvendelsen til rette personer. Maria Lundorf, Silje og Dorthe behandler alle ansøgningerne. Er der evt. behov for indkøb af udstyr vil familien senere blive kontaktet for nærmere aftale.
Daniel og Jens vil sammen med Maja kaste sig over fundraising, så BROEN Aalborg kan fortsætte indsatsen med, at sende børn og unge ud i fritidsaktiviteter. Vores økonomiske ressourcer kommer fra fonde, puljer og sponsorer. Ved fortsat hjælp til igangværende aktiviteter og kommende ansøgninger om fritidsaktiviteter til børn, er vi afhængig
af al den økonomisk støtte og opbakning vi kan få.