Støt Broen Danmark - Min konto

22. oktober 2015

Kunstauktion

IMG_1271

Frida Stiil Vium

Turbinegalleri IIISom tidligere nævnt er BROEN Aalborg med i projekt kunstkalender, en foreningskalender med titlen ”Af lyst & interesse”. Vi var så heldige, at kunstner Frida Stiil Vium har doneret et specielt lavet kunstværk til os. Lige nu hænger maleriet i Turbinegalleriet i Nordkraft. Der hænger det til den 30.okt.  Ellers har alle værkerne tidligere været udstillet på Hals Hotel og Kino Nibe.
Den 5. dec. kommer alle malerierne til Galleri Inuit i Aalborg hos Kurt Wolfsen, hvor der bliver lavet auktion over alle værkerne. Der er  juleåbning på galleriet under temaet ”Kærlighed fra himlen” samme dag, og der vil være lidt forskelligt hyggeligt for gæsterne. Kurt Wolfsen vil også svinge hammeren til kunstauktionen.