Støt Broen Danmark - Min konto

1. december 2014

Tak til Lions Club Aalborg Budolfi

Donationer 2014 Lions Budolfi

Fra venstre: Brian Møller Mortensen, præsident Lions Club Aalborg Budolfi, Maja Munkhaus Olsen, BROEN Aalborg. Nina Hav, Børnenes Kontor. Dorthe Lund og Maria Pedersen, Baglandet. Jesper Ildal Djørup, Kontorchef, Statsforvaltningen.

Ved weekendens julemarked på Aalborghus Slot afholdt af Lions Club Aalborg Budolfi modtog BROEN Aalborg en donation på 10.000 kr. For dette beløb kan nogle af BROENs børn og unge komme med på udflugter, sommerlejre og stævner som flere fritidsklubber arrangerer for deres medlemmer. For økonomisk trængte familier er det en dyr udgiftspost, og konsekvensen er at børnene ikke kommer med på disse ture, og derfor heller ikke bliver en del af det sociale netværk, der skabes på en lejrtur/stævne, på lige fod som jævnaldrende. Med donationen fra Lions Club Aalborg Budolfi giver det BROEN Aalborg mulighed for at støtte udsatte børn og unge til flere sociale oplevelser.