Støt Broen Danmark - Min konto

15. september 2014

Broen Aalborg til Frivillig Fredag

Kom til Frivillig Fredag d. 26. september kl. 15.00-17.30. En ganske særlig dag, hvor frivilligheden fejres, og du får lejlighed til at mødes med masser af andre FRIVILLIGE og ”slå et slag” for FRIVILLIGHEDEN! Vi mødes på Nørresundby Torv kl. 15.00 og går i samlet optog over Limfjordsbroen med Aalborg Garden i spidsen. På broen stopper vi op, tager hinanden i hånden, og danner en lang menneskekæde tværs over Limfjorden, for på den måde at få mest mulig opmærksomhed fra bilister, cyklister, skibe og andre forbipasserende. På Gammel Torv i Aalborg vil der være en lille forfriskning, hvor årets Frivilligpris uddeles kl. 16.30 af rådmand Mads Duedahl.

Broeventen er en måde at synliggøre mangfoldigheden og antallet af frivillige organisationer i Aalborg. Det er i år Aalborg Frivilligråd, der arrangerer broeventen, og årets slogan er: ”Frivillige hjælper alle”! Målet er, at når projekt brobygning gentages fredag den 26. september 2014, vil der være frivillige nok til at række alle 640,4 meter over Limfjorden fra Nørresundby til Aalborg.